sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Ce vrea o femeie de la un barbat?



Ok!in speranta ca voi atinge punctele cheie si cu scuza ca totusi sunt barbat, nu am cum sa le stiu pe toate despre femei, purced in a trata acest subiect tabu.


In primul rand sa fie clar ceva, femeile nu vor barbatul perfect, e ok ca respectivul sa aiba un aspect fizic placut, dar nu conteaza asa de mult cum ati crede domnilor intr-o relatie, pe termen lung. Mai degraba vor un barbat care sub aceea cochilie sa aiba un suflet cald si cel mai important, deschis. Vor sa fie luate in brate in momentele grele si seara inainte de culcare, pt. ca asa au acel sentiment de ......"acasa"! Vor sa fie surprinse fara nici un motiv anume, este ok daca primesc chiar si un sms, cand sunt la munca, in care sa apara: "mie dor de tine" sau "ma gandesc la tine" (bine a nu se intelege gresit, chiar sa simtiti acest lucru). Un biletele pe care scrie: "te iubesc" ,bine ascuns in geanta ei sau in geaca, pt. al gasi mai tarziu este deasemenea un mod placut de-ati exprima sentimetele pt. ea.


Femeile se simt bine atunci cand vin de la munca si le astepti cu ceva special sau cand se trezesc dimineata si le astepti cu cafeaua/ceaiul facut.


Desi esti obosit sa nu crezi ca ea trebuie sa le faca pe toate, chiar dimpotriva, faptul ca faci ceva pt ea chiar si cand esti obosit ii da de gandit, la modul placut!


Desi nu recunosc sau nu vor sa spuna, un compliment bine gandit in fiecare zi ii ofera incredere in sine si implicit in tine.


Femeile vor sa fie sarutate cu pasiune si mangaiate tandru, asa ca daca ai maini nu prea fine nu te sfii sa folosesti o crema, nu este nimic rusinos in asta.


Chiar si la capitolul senzualitate si erotism femeile vor sa fie surprinse, dar totusi sa nu exageram!


Daca ai inspiratie compune o poezie, daca nu foloseste internetul, vor aprecia orice nota de romantism, iar in felul acesta poate te va ajuta si pe tine sa iti exprimi sentimente care in mod normal nu le poti exprima.


Fara sa stie, asteapt-o de la munca cu un buchet de flori, ii vei insori o zi care mai mult c asigur a fost obositoare.


Sunt unele chestii care femeia de langa tine nuse gandeste sa ti le spuna sau nu le vezi tu, dar din fericire de aceea au prietene, suna-le si invitale la o cafea, nu vor avea nimic impotriva sa iti ofere indicii care sa te ajute sa o cunosti mai bine si implicit sa aveti o relatie mai sanatoasa.


Nu uita sa iti dai cat mai mult interesul in ceea ce priveste casa, va aprecia faptul ca are pe cine sa se bazeze.
Nu iti pierde simtul umorului, vrei sa ai o femeie care zambeste langa tine, asa iti vei da seama daca faci treaba buna sau nu.

Nu in ultimul rand, vorbeste deschis cu ea si calm, nu cred ca este un lucru mai cumplit pt. o femeie decat sa se intrebe tot timpul ce "nazdravani" iti mai trec prin cap, asa nu numai ca iti va fi o iubita de incredere, dar iti va fi si un prieten bun.


Iubiti-va mult!

A.

PS.Toate cele spuse mai sus trebuie facute/spuse din suflet, daca nu simtiti aceste lucurui nu le faceti!

3 comentarii:

  1. cred ca orice femeie si-ar dori alaturi de ea un barbat care sa aiba un asemenea comportament...
    sa fi surprins cu lucruri marunte este egal cu 1000 de cuvinte...!
    ps: imi plac postarile tale ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru aprecieri si te mai astept pe la mine "in vizita" cu o parere, o idee.....o zi faina sa ai!

    A.

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG!Sincer, nu-mi imaginam k mai sunt barbati care gandesc asa. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere